Takeoka-style ramen

It features a thick soup! Takeoka ramen!
Takeoka-style ramen
竹岡式ラーメン

About Takeoka-style ramen

It is the place where Takeoka originated in Futtsu City, Chiba Prefecture. The way of making is unique, just add boiled noodles into soy sauce sauce and the flavor of the meat is condensed. The condiments are cut off onion and topped with char siu, bamboo shoots, and seaweed. In the original shop, there were various detention, such as noodles for noodles and seven rings for cooking utensils, but now many shops are cooking in their own interpretation. There is also an ant way to enjoy visiting the shops and enjoying the characteristics of each one.

シェア:

Related videos

Reviews

ラーメン太郎 2024/09/09

本当にボリュームがすごいです!ラーメン欲が高いときは是非!いっぱいチャーシューが乗ってます。
個人的には少ししょっぱいので、次回はお米つけたいと思ってます。

ラーメン太郎 2024/09/09

竹岡式特製背油そば(1,200円)
・油そばがメニューにあると絶対に選んでしまう。
・縮れ麺がよくタレと絡まっており、背脂やチャーシューと一緒に食べるとガツンとくる味わい。
・特にチャーシューは味が濃く、ライスの注文を余儀なくされる。
・玉ねぎがアクセントとなり、リフレッシュ(?)できる。
・血糖値の上昇をとても感じる一杯。


Regional cuisine of Chiba region

Japanese Cuisine - Ramen