あさりの酒蒸しの作り方 | 春キャベツとあさりの酒蒸しのレシピ・作り方
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春キャベツを使ったあさりの酒蒸しの作り方です。
あさりの旨味と春キャベツの甘みを贅沢に味わえます。
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詳しいレシピはこちら↓
http://www.futari-gohan.jp/asari-sakamushi/
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【1年以上かけて作った新刊がでました...
春キャベツを使ったあさりの酒蒸しの作り方です。
あさりの旨味と春キャベツの甘みを贅沢に味わえます。
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詳しいレシピはこちら↓
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【1年以上かけて作った新刊がでました!】
『ジッパー袋でかんたん 季節の保存食』
季節の手仕事を”ちょっとやってみたい”人に。
食べ切れるぶんだけ、袋を使ってさくっとつくります。
みそ作り、梅干し、梅シロップ、ぬか漬け、キムチ、甘酒などなど。
ご興味あれば手にとっていただけたらうれしいです↓
https://www.amazon.co.jp/dp/4259566482
【こちらも好評発売中!】
『野菜の「べんり漬け」』
忙しくても野菜をたっぷり食べられるように、
そんな想いでつくりました。
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● Sake-steamed clams and cabbage
(Cooking time: 30 minutes)
■ Material
Clams: 350 g
Cabbage: 150 g
All-season onions: 2
Liquor: 75 ml
Soy sauce: 1 teaspoon
■ How to make
【Preparation】 Put the clam into a bat, pour the salt water (about 1 teaspoon of salt into 1 cup of water)
Place newspaper etc. and leave sand in the refrigerator for more than 2 hours. Wash thoroughly by rubbing the shell with running water.
(If possible, place where refrigerator temperature is high (We recommend vegetable room and egg place etc).
【1】 Cabbage to 3 to 4 cm on every side, cut all-purpose onions into small cuts.
【2】 Put cabbage, clam, sake in a pot, cover it and over medium heat.
【3】 When heating the clamshell for about 5 minutes, sprinkle soy sauce, scatter all-purpose onions and serve in the vessel.
★ Points
Vegetables are OK with your favorite vegetables such as rape blossoms and long onion.