南蛮漬けの作り方 | 【揚げずに簡単!】鶏むね肉の南蛮漬けのレシピ・作り方

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鶏むね肉を揚げずに手軽につくる、南蛮漬けの作り方です。

野菜たっぷり、サラダ感覚でどうぞ!

酸っぱすぎず、だしの優しい風味で、暑い日でもパクパク食べられます。

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●鶏むね肉の南蛮漬け

■材料
鶏むね肉(皮なし) 大1...

鶏むね肉を揚げずに手軽につくる、南蛮漬けの作り方です。

野菜たっぷり、サラダ感覚でどうぞ!

酸っぱすぎず、だしの優しい風味で、暑い日でもパクパク食べられます。

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●鶏むね肉の南蛮漬け

■材料
鶏むね肉(皮なし) 大1枚(300g)
紫玉ねぎ 1/2個
にんじん 1/3本(50g)
三つ葉 1株
薄力粉 大さじ1
サラダ油 大さじ3
(A)だし汁 150ml
(A)しょうゆ、黒酢 各大さじ2
(A)みりん 大さじ1
(A)赤唐辛子(輪切り) 1/2本分
かぼす(あれば) 適量

詳しいレシピはこちら↓
https://www.futari-gohan.jp/torimune-nanban/

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#榎本美沙 #料理研究家 #鶏むね肉 #南蛮漬け

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●Deep-fried chicken breast meat pickled in Nanban

■Material
1 chicken breast (without skin) (300 g)
1/2 onion
1/3 carrot (50g)
Trefoil 1 strain
1 tbsp soft flour
3 tbsp salad oil
(A) Dashi soup 150ml
(A) 2 tablespoons of soy sauce and black vinegar
(A) 1 tablespoon mirin
(A) 1/2 red pepper (round sliced)
Pumpkin (if available)

■ How to make
[1] Thinly slice purple onions, finely chop carrots, and chop three leaves into 3cm-long pieces,
Cut the pumpkin into slices.
Cut the chicken breast into thin pieces and sprinkle with soft flour.


[2] Put (A) in a storage container and mix.


[3] Heat the salad oil in a frying pan over medium heat over low heat,
Add chicken and bake for 1 to 2 minutes on each side, and put in storage container 2 while hot.


[4] Put purple onions, carrots and cabbages in a storage container and lay a wrap.
Allow 15 minutes for the taste to become familiar. Serve with three leaves just before eating.