チャーシューの作り方 | 【驚くほどお肉がやわらかい!】甘酒チャーシューのレシピ・作り方

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甘酒の力で、お肉が驚くほど柔らかくジューシーに仕上がる、
簡単チャーシューの作り方です。
フライパンで手軽に作れます。

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詳しいレシピはこちら↓
https://www.futari-gohan.jp/amazake-chashu/

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【うれしいお知らせ】1年以上かけて作った新刊がでました!
『ジッパー袋でかんたん 季節の保存食』

季節の...

甘酒の力で、お肉が驚くほど柔らかくジューシーに仕上がる、
簡単チャーシューの作り方です。
フライパンで手軽に作れます。

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詳しいレシピはこちら↓
https://www.futari-gohan.jp/amazake-chashu/

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【うれしいお知らせ】1年以上かけて作った新刊がでました!
『ジッパー袋でかんたん 季節の保存食』

季節の手仕事を”ちょっとやってみたい”人に。
食べ切れるぶんだけ、袋を使ってさくっとつくります。
みそ作り、梅干し、梅シロップ、ぬか漬け、キムチ、甘酒などなど。
とーーーっても盛りだくさんな内容です。

長い期間をかけて精一杯つくりました。
ご興味があればぜひご覧いただけたら嬉しいです。
Amazonで購入いただけます↓
https://www.amazon.co.jp/dp/4259566482/ref=cm_sw_em_r_mt_dp_U_-BAyEb0T3BX2W

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● Amazake Char-siu pork

■ Materials (for 2 people)
Pork shoulder loin (lump) 500g (preferably about 5cm in height)
Amazake (straight type) 4 tbsp
(A) 3 tablespoons of bean noodle sauce
(A) 2 tablespoons soy sauce
(A) Ginger (thin slice) 3 pieces
(A) 1 green onion (if any)
One Star anise (if any)
1 tablespoon salad oil


■ How to make
[1] Make a hole in the whole pork with a fork, put it in a zipper bag, add amazake and rub it in. Add (A) to the bag and soak overnight (30 minutes or more).


[2] Heat the salad oil over a medium heat in a frying pan and drain the meat. (※Leave the pickled juice.) Bake for about 3 minutes so that the whole surface is browned.


[3] Add 1/2 cup of water and pickle soup, boil, turn low heat, cover, and heat for 8 minutes. Turn over and heat for another 8 minutes.
Put the broth in a storage container, remove the coarse heat, slice and serve.

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* If the fire is not over, reheat or heat in the microwave.