冷やし中華の作り方 | 【しびれみそだれ】冷やし中華のレシピ・作り方
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パクチーたっぷり、鶏むね肉と"しびれみそだれ"で仕上げた冷やし中華の作り方です。
暑い日に食欲のわく味です。
詳しいレシピはこちら↓
http://www.futari-gohan.jp/shibire-hiyashi-chuka/
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『ジッパー袋でかんたん 季節の保存食』
季節の手仕事を”ちょっとやってみたい”人に。
食べ切れるぶんだけ、袋を使ってさくっとつくります。
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パクチーたっぷり、鶏むね肉と"しびれみそだれ"で仕上げた冷やし中華の作り方です。
暑い日に食欲のわく味です。
詳しいレシピはこちら↓
http://www.futari-gohan.jp/shibire-hiyashi-chuka/
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【1年以上かけて作った新刊がでました!】
『ジッパー袋でかんたん 季節の保存食』
季節の手仕事を”ちょっとやってみたい”人に。
食べ切れるぶんだけ、袋を使ってさくっとつくります。
みそ作り、梅干し、梅シロップ、ぬか漬け、キムチ、甘酒などなど。
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Cold Chinese noodle
(Cooking time: 15 minutes)
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[For two ingredients]
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Chinese noodles: 2 balls
Chicken breast strips: 4 pieces
Cucumber: 1 piece
Pakchi: 1 bunch
(A) Black vinegar: 3 tablespoons
(A) soy sauce: 2 tablespoons
(A) miso, sesame oil: 1 tbsp each
(A) Roasted sesame and Sichuan pepper (hole): 2 teaspoons each
(A) Chinese Chili Bean paste: 1 tsp.
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【procedure】
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[1] Put the Chicken breast strips in a baking pan, salt (outside the quantity / a little bit), sprinkle sake, and wrap gently and wrap it in a microwave oven at 600W 3
Heat for about a minute.
Take the coarse heat with the wrap on and tear it with your hands. (※ I will keep the steamed soup)
[2] Cucumber is shredded and pakchi is chopped.
Grate Sichuan pepper, and (A) and 1 tablespoon of steamed soup are combined and left to sauce.
[3] Boil Chinese noodles as indicated on the bag and tighten with cold water.
[4] Serve Chinese noodles in a bowl, put cucumbers, 1, pakchi, and put sauce.