もちの作り方 | 豆乳もちの作り方|材料4つ!フライパン・レンジで簡単!混ぜるだけ☆もちもち食感がやみつきになる♪ヘルシーおやつレシピ!-How to make Soy Milk Mochi-【料理研究家ゆかり】

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こんにちは、料理研究家のゆかりです。
今回は、豆乳餅の作り方をご紹介します。材料4つ!フライパン・レンジで手軽に作れる!混ぜるだけなので、簡単です。モチモチ食感がやみつきになるヘルシーおやつレシピです。とても美味しいので、ぜひ作ってみてください。

Hello, I'm Yukari, a cooking researcher.
This time, I'll show you how to make soy milk mochi. It only takes fou...

こんにちは、料理研究家のゆかりです。
今回は、豆乳餅の作り方をご紹介します。材料4つ!フライパン・レンジで手軽に作れる!混ぜるだけなので、簡単です。モチモチ食感がやみつきになるヘルシーおやつレシピです。とても美味しいので、ぜひ作ってみてください。

Hello, I'm Yukari, a cooking researcher.
This time, I'll show you how to make soy milk mochi. It only takes four steps! You can easily make it in a frying pan or microwave! It's easy, as you just have to mix it. It's a healthy snack recipe that will have you addicted to the chewy texture. It's very delicious, so please give it a try.

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■材料(2人分)
・無調整豆乳 300ml
・片栗粉 大さじ5
・砂糖 大さじ3
・きなこ 適量

■作り方
<フライパンバージョン>
1.片栗粉、砂糖、豆乳を入れよく混ぜ、火にかける。
2.固まってきたら弱火で2分ほどしっかり火入れする。
3.水に取り出し、お好みの大きさにし、きなこをかけ完成。

<レンジバージョン>
1.耐熱ボウルに、片栗粉、砂糖、豆乳を入れよく混ぜ、レンジ600Wで1分30秒加熱する。
2.取り出しよく混ぜ、レンジ600Wで1分加熱する。
3.タッパーに入れラップをし粗熱をとった後、冷蔵庫で好みの硬さになるまで冷やす。
4.きなこをまぶし、お好みの大きさに切り完成。

■ingredients
・300ml Unsweetened soy milk
・5 tbsp Potato starch
・3 tbsp Sugar
・Sweet soybean flour

■Instructions
◯ Frying pan version
1. Mix potato starch, sugar, and soy milk well and heat.
2. Once it has solidified, heat thoroughly over low heat for about 2 minutes.
3. Remove from water, cut into desired size pieces, sprinkle with kinako and it's done.

◯ Microwave version
1. Mix potato starch, sugar, and soy milk in a heat-resistant bowl and microwave at 600W for 1 minute 30 seconds.
2. Remove from bowl, mix well, and microwave at 600W for 1 minute.
3. Place in a Tupperware container, wrap, and allow to cool, then chill in the refrigerator until it reaches your desired firmness.
4. Sprinkle with kinako and cut into desired size pieces and it's done.

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🍳オススメ簡単レシピ

◎もちドーナツの作り方
 https://youtu.be/_a0k22mYd6U

◎豆乳チーズケーキの作り方
 https://youtu.be/ORzPptvQkIQ

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