ローストチキンの作り方 | 【漬けたら焼くだけ!】ローストチキンのレシピ・作り方
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クリスマスの定番「ローストチキン」の作り方です。
ごちそうのイメージですが、
調味料に漬けておけばあとはオーブン任せ◎
前日につくれば当日は焼くだけです!
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https://bit.ly/32atVNS
詳しいレシピはこちら↓
http://www.futari-gohan.jp/roast-chicken-3/
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【1年以上かけて作った新刊がでました!】
『ジッパー袋でかんたん 季...
クリスマスの定番「ローストチキン」の作り方です。
ごちそうのイメージですが、
調味料に漬けておけばあとはオーブン任せ◎
前日につくれば当日は焼くだけです!
*よろしければチャンネル登録うれしいです!
https://bit.ly/32atVNS
詳しいレシピはこちら↓
http://www.futari-gohan.jp/roast-chicken-3/
***
【1年以上かけて作った新刊がでました!】
『ジッパー袋でかんたん 季節の保存食』
季節の手仕事を”ちょっとやってみたい”人に。
食べ切れるぶんだけ、袋を使ってさくっとつくります。
みそ作り、梅干し、梅シロップ、ぬか漬け、キムチ、甘酒などなど。
ご興味あれば手にとっていただけたらうれしいです↓
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【こちらも好評発売中!】
『野菜の「べんり漬け」』
忙しくても野菜をたっぷり食べられるように、
そんな想いでつくりました。
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● Roast chicken
■ Material
2 chicken pieces (thigh with bone) (approx.550g)
1/2 teaspoon salt
Pepper a little
(A) 2 tablespoons of honey and grain mustard
(A) 1 tablespoon soy sauce
(A) Garlic (Grated) 1 piece
Baby leaf, watercress, etc.
■ How to make
[1] Cut chicken along the bone.
Make holes in the skin with a fork and rub in salt and pepper.
[2] Put (A) into a storage bag with a zipper and swallow it.
Leave for at least 20 minutes (even overnight).
[3] Preheat the oven to 200 degrees.
Put the chicken on the oven plate with the cooking sheet and pour the remaining pickled juice.
Heat in the bottom of the oven for 15 minutes.
[4] Take it out of the oven, put the gravy from the oven on the skin, and bake again for 15 minutes.
Serve baked chicken on a plate with baby leaf and radish cut into bite-sized pieces.







